GYIK

Kinek ajánlott regisztrálni az oldalon?

Rendszeres vásárlóinknak érdemes regisztrációt készíteni, így legközelebb csak a neved és jelszavad megadása után már vásárolhatsz is.

Nem regisztrált ügyfeleinknek minden vásárláskor ki kell tölteni a kért adatokat.

Hogyan tudok vásárolni?

A minta és a papír típúsának kiválasztása után három méretből választhatsz, 60×200 cm, 60×275 cm és 60×305 cm. A három adat megjelölése után, a termék ára jelenik meg, amit már a kosárba tudsz helyezni. Ha esetleg az adott tapéta méretek nem felelnek meg számodra, akkor vedd fel felünk a kapcsolatot az info@falramagyar.hu e-mail címen! Minden egyedi kérést megpróbálunk teljesíteni!

Hogyan tudok fizetni?

Előreutalással a Betű-Mix kft. számlaszámára. A vásárolt terméket futárszolgálat szállítja otthonodba.

Futárszolgálatnak utánvéttel. Szállítási díj 990 forint, harmincezer forint feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Megrendelésedet személyesen is átveheted a Bajcsy-Zsilinszky út 20. szám alatt, a Pátria Papír-Írószer boltban,  ahol csak készpénzzel tudsz fizetni. Másik lehetőség az átvételre, cégünk telephelye, ( Betű-Mix kft. 1116, Budapest, Vegyész utca 66-68.)

Ide munkaidőben tudsz jönni, és csak készpénzfizetésre van lehetőség.

Nyitvatartási idő: H-P 8-16:30

Sérült csomagot kaptam a futártól, mit tegyek?

Ha sérült a csomag, jobb ha nem veszed át a futártól, átvétel előtt minden esetben ellenőrizd a csomagot. Amennyiben megrendelésed mégis hiányos vagy hibás, készíts fényképet, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

A megrendelt csomagom hiányos, vagy hibás termék volt benne. Mi a teendő?

Hibás termék esetén az ÁSZF-ben meghatározott jótállási és kellékszavatossági rendelkezések az irányadóak.

Külföldre rendelnék, van-e rá lehetőségem?

A “Falramagyar” egyelőre nem vállal nemzetközi szállítást, termékeinket csak országhatáron belüli címre áll módunkban eljuttatni.

A megrendeléstől számítva mennyi idő alatt kapom meg a csomagomat?

Rendelésed elkészítésének határideje szállítással együtt: 14-16 munkanap.