Páratlan tapéták: saját történettel magyar tervezőtől

Egyedi, hazai művészek által tervezett tapétákat, posztereket kínálunk webáruházunkban. Miben más a falramagyar mint más tapétagyártó? Csak a lényegben hoz újítást!

A legtöbb tapétaértékesítő azt állítja: egyedi terméket gyárt, ám ez nem igaz. Mintáikat szinte minden esetben az unalomig megszokott képgyűjteményekből vásárolják meg. A „falramagyar” minden terve ezzel szemben egy-egy fiatal, magyar tehetséges alkotó munkája. Minden tapéta önálló műalkotás, amellyel a vevők igazi értéket kapnak. Mi nem teszünk mást, mint összekötjük a művészt a vevővel, és persze az egyik legnagyobb múltú hazai nyomda, a  Pátria Nyomda Zrt. gyártja a falra valót kivételes minőségben.

Minden minta egy magyar kreatív tervező munkája, minden mintának megvan a saját története.

A „falramagyar” csak úgy maradhat mozgásban, csak úgy tud újabb és újabb ötleteket adni lakberendezőknek, vevőinek pedig egyre szélesebb választékot kínálni, ha itt ezen a helyen invitálunk közös munkára: tervezz, alkoss, mi megjelenítjük, értékesítjük koncepcióidat, és a megrendelések után honoráriumot fizetünk. Csatlakozz hozzánk, írj nekünk!

Dombrádi Klári, lakberendező